noe13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Οντως αν εχει καποιος γνωμη για το wah θα ηθελα να μαθω! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sardas Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 σε μια αγορα μου απο Θωμα πηρα και το κομπρεσορα ετσι για δοκιμη, ωραια τα σπεκς πολυ ωραιο το βιντεο, στην πραγματικοτητα το χειροτερο πεταλακι ,σου χαλαει τον ηχο, στις αγγελιες εχει γνωστα και δοκιμασμενα πεταλια... έχω και δικαιώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Να το ξεθάψω κι εγώ και να ρωτήσω. Υπάρχει αντιπρόσωπος της ARTEC στην Ελλάδα? Δεν θέλω πετάλι, αλλά κάποιους συγκεκριμένους μαγνήτες. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Να το ξεθάψω κι εγώ και να ρωτήσω. Υπάρχει αντιπρόσωπος της ARTEC στην Ελλάδα? Δεν θέλω πετάλι, αλλά κάποιους συγκεκριμένους μαγνήτες. BUMP, μπας και το δει και κανένας άλλος. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση