studio54GR Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Κανείς? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klhronomos Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 http://www.generalguitargadgets.com/content/view/43/26/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 ρε συ μητσο 8ελω υπερβολικα κ γω ενα βαθος στο κεφαλι.Αν τα καταφερεις 8ελω να με περιποιηθεις κ μενα ρε συ.Πωωωω ξερεις τι παραπονο εχω που κουβαλαω τα πολυεφφε στα λαιβ για ενα γαμωβαθάκι??? Εισαι πολυ μπροστα ναουμε.Με σκεφτεσαι συνεχεια....Μ'αρεσεις σε παω σου βγαζω το καπελο κτλ ναουμε.... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Το είδα το σχεδιάκι... είναι απλό και γίνεται εύκολα.... Όμως κοστίζει διότι θέλει και ελατήρια..... Πάντως αν το αποφασίσω τότε θα φτιάξω δυό πλακέτες. Αν βρούμε τίποτα σε λάμπα θα είναι καλύτερα (για μένα) διότι και τα υλικά τα έχω έχω ακόμη και reverb Tank. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση