mkm Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Ενώ χάζευα στου Θωμά το μαγαζί ...... http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga15.htm https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 να τα μας... και effect loop και φουλ λαμπα και 15 watt και μονο 159 ευρωπουλινια :-* αψογα :-* προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Kαι πού να δείτε τι έγινε με τον Χριστόδουλο... Βρε συ παλέουρα whitenoise... κι αυτό σκοτωμένο θέμα είναι εδώ μέσα... κι εσύ τέκνον Βρούτε; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Φυγαμε σε λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Βρε συ παλέουρα whitenoise... κι αυτό σκοτωμένο θέμα είναι εδώ μέσα... κι εσύ τέκνον Βρούτε; χαχαχα...παλιος ειμαι και εχω δηκαιωμα να κανω λαθη...αντε μην τα σπασω ολα εδω μεσα.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Το θεμα δεν ειναι σκοτωμενο... ;D προκειται για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ενισχυτη (ο σκοτωμενος ειναι ο εκπληκτικος GA5) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Το θεμα δεν ειναι σκοτωμενο... ;D προκειται για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ενισχυτη (ο σκοτωμενος ειναι ο εκπληκτικος GA5) μα ειπα και εγω...κανει λαθη ο παλαιουρας??ποτε... 8) ;D ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Θα'θελα να τ'ακούσω με κανένα Jensen P10R στα 4Ω... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gda Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Άντε με το καλό και ο 30Watt κεφαλή με reverb, tremolo, ....και όλα τα σχετικά έτσι όπως πάμε...! ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Mea culpa! Λάθος μου και συγγνώμη (έκανα ένα search του ποδαριού πριν γκρινιάξω αλλά προφανώς, απέτυχε παταγωδώς). Αυτό που μου αρέσει τώρα τελευταία είναι το γεγονός ότι τα επιχειρήματα κατά των λαμπάτων στις χαμηλότερες κατηγορίες τιμής κιθαριστικών ενισχυτών λιγοστεύουν απελπιστικά... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση