evris Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Wow!, ξαναδιαβασε το post, σου, και αν θελεις να εισαι δικαιος ως Modulator, Βαλε -1 τωρα στον εαυτο σου ;) Δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς αδελφέ. Απο τον κοσμο που ερχομαι εγω, οι modulators είναι πάντα σωστοί. Το να λες οτι ο mod ειναι αδικος ειναι σα να λες οτι ο Θεος κανει λαθη... (δινει κανα karma point η δηλωση μου?) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KID Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια ολα καλα με τον θωμα.Μαλιστα περιμενω αρκετα πραγματακια για την μπαντα.Η απορια μου ειναι η ακολουθη. Εκτος απο τον Θωμα υπαρχει καποια εναλλακτικη εντος ευρωπης? Οκ οι τιμες οκ η εξυπηρετηση ολα καλα με τον Θωμα με τον φιλο που δυλευει εκει. Μηπως ομως εχετε δει και κατι αλλο? βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία ερώτηση!!!! Πείτε ρε παιδιά....Απο που αλλού μορούμε να ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ;D ;D ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 γνωστά γενικότερα είναι τα www.musicstore.de και http://guitare.playback-europe.com (για εμπειρίες μη ρωτήσεις,μόνο από 8ωμά εχώ ψωνίσει,αν και ψήνομαι να τσιμπήσω και κάτι απο το guitare playback) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση