alterego Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Superfunk εισαι ωραιος αλλα παρολα αυτα κερδιζω 50 ευρω για τα μονιτορ που θα παραγγειλω απο το αμαζον :) :) στο θωμα κοστιζουν 390ευρω. με ολα τα καπελα που ανεφερες απο αμαζον 346ευρω :) το ευρω ειναι πολυ πανω σε σχεση με το δολαριο ο καθενας κρινει και πραττει αναλογος.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Tώρα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζονται στα καλά του καθουμένου. Ή μάλλον καταλαβαίνω: η βαρεμάρα τους να ψάξουν στο φόρουμ (όπως λένε οι οδηγίες φάτσα - κάρτα) σε συνδυασμό με την απουσία pinned θεμάτων και συζητήσεων δημιουργεί την γνωστή γκρίνια. ... και εδώ που τα λέμε, δεν μου λέτε τι πεταλιέρα να πάρω; Kι αν αξίζει να την βάλω σε λαμπάτο; (...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Η tonelab συνδεδεμένη σε μια μπαχατέλα (νομίζω tele λέγονται) και από κει σε καθαρό λαμπάτο ενισχυτή (κανάς fender κι αυτός) τι ήχο θα μου βγάλει; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Superfunk εισαι ωραιος αλλα παρολα αυτα κερδιζω 50 ευρω για τα μονιτορ που θα παραγγειλω απο το αμαζον :) :) στο θωμα κοστιζουν 390ευρω. με ολα τα καπελα που ανεφερες απο αμαζον 346ευρω :) το ευρω ειναι πολυ πανω σε σχεση με το δολαριο ο καθενας κρινει και πραττει αναλογος.. :P καλα ασε να στα...στειλουν πρωτα...και τα λεμε :) http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596184 κανε scroll down στα shipping RESTRICTIONS.... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Αλτερ-μόμπο, το να κάνεις λάθος δεν είναι κακό. Το να προσπαθείς να βγάλεις όλους τους άλλους τρελούς για να μην παραδεχθείς ότι κάνεις λάθος, είναι απαράδεκτο. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 και βεβαια δεν ηθελε να αγορασει ΜΟΝΙΤΟΡ το παλικαρι...ΚΙΘΑΡΑ ηθελε να αγορασει... ;D για να δινουμε ομως και τις σωστες πληροφοριες να τι ΑΚΡΙΒΩΣ στελνει internationally το AMAZON (οσον αφορα το audio/video) http://www.amazon.com/s/ref=sr_ex_n_2?ie=UTF8&rs=172563&rh=n%3A239093011%2Cn%3A1065836 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alterego Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 ασε τα λογοπαιγνια earprotocol αν δεν εχεις κατι να πεις απλα μην μιλας (η μαλλον μην γραφεις) :-X. δν θελω να βγαλω κανεναν τρελο απλα αξιολογω τις επιλογες που εχω. SuperFunk ευχαριστω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Κοίτα φίλε. Αν δεν το πρόσεξες, εγώ είμαι modulator εδώ, εσύ είσαι κάποιος με πέντε ποστς. Επίσης, το κάρμα σου πέφτει σαν το χαλάζι (όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς για όποιον επιμένει σε ανακριβείς/αναληθείς θέσεις). Τρίτον, όχι μόνο έχω κάτι να πω, αλλά αυτό που είπα επιβεβαιώνεται από τον Superfunk, τον οποίο ευχαριστείς. Τώρα, αν θέλεις να συνεχίσεις να γελοιοποιείσαι, είναι δικαίωμά σου, αλλά σου συνιστώ να πας να πάρεις τίποτε λεξοτανίλ και κυρίως να κόψεις τη βραδυνή ***. Επίσης, αλάνια να πεις τους φίλους σου, αν έχουν κόψει να σου ρίχνουν φατούρο κάθε φορά που μιλάς. *** (εφημερίδα όλων των ελλήνων) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Wow!, ξαναδιαβασε το post, σου, και αν θελεις να εισαι δικαιος ως Modulator, Βαλε -1 τωρα στον εαυτο σου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Wow!, ξαναδιαβασε το post, σου, και αν θελεις να εισαι δικαιος ως Modulator, Βαλε -1 τωρα στον εαυτο σου ;) Δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς αδελφέ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση