fleamail Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 ειναι καθαρα πως θα σου κατσει... Kι όμως δεν είναι έτσι! Αν εξαιρέσεις μια περίοδο που υπήρχαν απεργίες από τους τελωνειακούς, Αμερική και USPS International Express = εγγύηση! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 και επαυξάνω!!! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 εμενα παντως ολες οι ταχυδρομικες εμπειριες ηταν καλες. ποτε δεν αργησε κατι περισοοτερο απο εβδομαδα - οκτω μερες. (ακομα κι ενισχυτες απο αμερικη). το πιο γρηγορο η tonelab le απο playback europe που την αγορασα δευτερα μεσημερι και τριτη μεσημερι μου χτυπησαν το κουδουνι.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Φίλε kabamaru-x- φοβερός. :D Καλά, εσυ που τα πέτυχες; Εγώ θυμάμαι που το πέρναμε σε κασέττες βίντεο VHS. Ξέρεις αν κυκλοφορούν σε DVD ρε συ;; ??? Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Eγώ που λέτε τις προάλλες πάνω που πήγαινα να bidαρω κάτι στο ebay χτυπάει το κουδούνι και τι να δω?? Είχε φτάσει πριν καν το χτυπήσω! God bless america 8) ;D Είσαι πολύ πίσω. Εμένα μου τα στέλνουν όλα αντικαταβολή χωρίς καν να μπαίνω στο ebay. αν βρουν κάτι που με ενδιαφέρει απλά μου το στέλνουν. Και μου κάνουν και 30% έκπτωση. :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 περιμένω κλειδιά από Αμερική τα οποία έφυγαν στις 15/1 και ακόμη να έρθουν.. :o μου αρέσει που πληρώνω και τον ακριβό τρόπο μεταφοράς για να μου έρθουν γρήγορα ενώ τα παίρνω σχεδόν πάντα με καθυστέρηση λόγο των ελτα. :o προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Φίλε kabamaru-x- φοβερός. :D Καλά, εσυ που τα πέτυχες; Εγώ θυμάμαι που το πέρναμε σε κασέττες βίντεο VHS. Ξέρεις αν κυκλοφορούν σε DVD ρε συ;; ??? Όχι καθώς στην Ιαπωνία δεν έκανε καμιά επιτυχία, οπότε το έφαγε η λήθη. Κοινώς δεν βγαίνει και δεν υπάρχουν ούτε οι κασέτες στο εμπόριο. Στο emule πάντως μέχρι πρόσφατα κάποιος το είχε στα ελληνικά. 28 επεισόδια "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kerkiras Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά, λίγες ώρες μετά που άνοιξα το θέμα μου ήρθε το πακέτο σπίτι... Σκέφτομαι από εδω και στο εξής καθε φορά που παραγγέλνω κάτι να ανοίγω ένα θέμα να κλαίγομαι λίγο μήπως σκάσει μύτη αυθημερόν ;D. Τώρα για την κουβεντούλα που ανοίξατε σε σχέση με τις μεταφορικές, USPS the best. Παραγγελία Πέμπτη απόγευμα και έφτασε το δέμα σπίτι δευτέρα πρωί, απο αμερική παρακαλώ... Δεν πίστευα στα μάτια μου.. :o Ευχαριστώ πάντως όλους σας για τις απαντήσεις σας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mobynik Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Τα διαβάζω όλα αυτά και είμαι έτοιμος να σας σοκάρω...χα,χα. Χριστούγεννα λοιπόν αποφασίζω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και παραγγέλνω διάφορα πράγματα από thomann. Κάνω την παραγγελία 24 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου μου λένε ότι υπάρχει ένα προβληματάκι με την κάρτα. Παίρνω τηλ, το λύνω και η παραγγελία οριστικοποιείται 28 Δεκεμβρίου. Ο υπεύθυνος της παραγγελίας μου λέει: "φίλε μου τώρα με τις γιορτές, ελληνικα ταχυδρομεία κτλ, να τα περιμένεις μάλλον τρίτη εβδομάδα Ιανουαρίου τα πράγματα (σημειώνω ότι ήταν δύο δέματα). Ε, τι να κάνω περιμένω υπομονετικά μεχρι την ... ΔΕΥΤΕΡΑ 31 Δεκεμβρίου, οπότε και χτυπάει το κουδούνι ο τυπάκος των ΕΛΤΑ και μου τα φέρνει!!! Περιττό να σας πω ότι δεν το πίστευα και είπα ότι δεν θα ξαναβρίσω τα ελληνικά ταχυδρομεία.... Υπογραφή....Πρίφτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emmanuel Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2009 Καλημέρα σας, Συνηθίζουμε να κάνουμε παραγγελίες προϊόντων από την LR Health & Beauty Systems με την οποία συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια (από το 2000). Έχουμε κατ' επανάληψη ζητήσει από το το τοπικό γραφείο της Ρόδου να προηγείται της παράδοσης τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα για συνενόηση παράδοσης του δέματος, όπως άλλωστε κάνουν οι υπόλοιπες εταιρίες ταχυμεταφορών κάθε φορά, και μάλιστα από τα κινητά τους. Εδώ και μήνες υποφέρουμε στην κυριολεξία όταν πρόκειται να παραλάβουμε κάποιο δέμα από την εταιρία σας δεδομένου ότι η μόνη εξυπηρέτηση τελικά που λαμβάνουμε είνα να βρίσκουμε ένα πεταμένο χαρτάκι στην πόρτα κάθε φορά χωρίς καν ο ταχυμεταφορέας να χτυπήσει την πόρτα, ούτε να τηλεφωνήσει προηγουμένως. Κατόπιν και τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα γραφεία στη Ρόδο αλλά και με την υπεύθυνη της LR στη Ρόδο και με τα κεντρικά γραφεία της LR Health & Beauty Systems Ε.Π.Ε. στην Αθήνα, σάς εκφράζουμε την έντονη απογοήτευσή μας για την άθλια και απαράδεκτη εξυπηρέτηση από πλευράς ΕΛ.ΤΑ. Ταχυμεταφορές κατ' επανάληψη. Σήμερα συν τοις άλλοις, η σύζυγός μου συνέλαβε επ' αυτοφόρω των ταχυμεταφορέα να πηγαίνει χωρίς να κρατάει καν το δέμα να παρατήσει χαρτάκι ειδοποίησης στην πόρτα χωρίς καν να χτυπήσει την πόρτα ή το κουδούνι. Λόγω μάλιστα της απροειδοποίητης επίσκεψης δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε το δέμα. Σύμφωνα επίσης με καταγγελίες της απέναντι γειτόνισάς μας, παρατήρησε επανειλημένα τον ταχυμεταφορέα να πετάει το χαρτάκι στην πόρτα χωρίς καν να τη χτυπήσει, ενώ η σύζυγός μου βρισκόταν στο σπίτι, με αποτέλεσμα κάθε φορά να είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε εμείς οι ίδιοι από τις αποθήκες τους για να παραλάβουμε τα δέματα (απόσταση περίπου 10 χλμ, 20' +20', σύνολο 20 χλμ, - 40' από το χρόνο μας). Διαθέτουμε αρχείο φωτογραφίας από το οποίο μπορείτε να δείτε και σε ποιαν κατάσταση παραλάβαμε το τελευταίο δέμα, ξεσκισμένο στη μια ολόκληρη πλευρά, ανοιγμένο στην κυριολεξία. Όταν η συζυγός μου ρώτησε το λόγο, δεν πήρε καμιάν απολύτως απάντηση. Κατόπιν των επανειλημένων καταγγελιών μας για το φαινόμενο αυτό που επαναλαμβάνεται χωρίς να μας τηλεφωνούν πριν την παράδοση και να πετάνε ειδοποιητήριο προκλητικά χωρίς καν να χτυπούν την πόρτα ή το κουδούνι και παρατώντας και την εξώπορτα πέρα για πέρα ανοιχτή, επιφυλασσόμαστε πλέον για περαιτέρω καταγγελίες προς την εταιρία ΕΛ.ΤΑ. ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ και αλλού αν δε διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα. Δείτε σας παρακαλούμε πολύ και τη σελίδα http://www.noiz.gr/index.php?topic=7403.0 άρθρο και σχόλια άλλων πελατών που αποδεικνύει την κατάσταση... lol, πριν από έναν χρόνο περίπου μου συνέβη κάτι αντίστοιχο με την Fed-Ex στην Αθήνα, είχα παραγγείλει κάτι από thomann.de το είχαν στείλει οι άνθρωποι, μου είχαν δώσει τον αριθμό της φορτωτικής για να μπορώ να κάνω tracking την παραγγελία μου, είχε έρθει Αθήνα, το έστειλαν Γιάννενα, ξέχασαν ότι το έστειλαν Γιάννενα, το έψαχνα ο έρμος, έλεγαν ότι δεν ήρθε ακόμα, ότι σε κάποια αποθήκη θα είναι, ότι δεν μας ειδοποιήσαν κ.λ.π. Και την ίδια μέρα που το έψαχνα, μου τηλεφωνεί ο τυπάκος με την μεταφορική από τα Γιάννενα και μου λέει "τι ώρα να έρθω να σας δώσω το δέμα σας"; Όρνια.... Οπότε ξεκίνα ανάποδα, πάρε τηλ. ή στείλε email στην Γερμανία να μάθεις πότε, τι και πως. Ελπίζω να μην έχει φτάσει στην Ουγκάντα και να το παραλάβεις σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση