wasted Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Παραγγελία Τρίτη 22, Παραλαβή (στο γείτονα!!! ;D ;D ) Δευτέρα 28, από Thomann, με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ... ::) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Εμενα η τελευταια μου παραγγελια εσπασε καθε ρεκορ. Παραγγελια στις 14/1 (πρωϊ-πρωϊ),παραλαβη στις 16/1 (πρωϊ,πρωϊ)! Παλι με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Ειναι μη σου τυχει... Στις παμπολλες φορες που εχω κανει ιντερνετικη αγορα, αλλοτε ετυχε να κολλησουν τα πακετα, καποιες φορες ομως ετριβα τα ματια μου. (π.χ απο hawaii σε ...6 μερες!!!! με USPS :o ) Παντως χθες (29/1) παρελαβα απο Ολλανδια πακετο που εσταλη 23/1. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 απο hawaii σε ...6 μερες!!!! με USPS :o !!!!!!!!!!!!!!! USPS?!?!?!?!?! αυτά είναι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Eγώ που λέτε τις προάλλες πάνω που πήγαινα να bidαρω κάτι στο ebay χτυπάει το κουδούνι και τι να δω?? Είχε φτάσει πριν καν το χτυπήσω! God bless america 8) ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Eγώ που λέτε τις προάλλες πάνω που πήγαινα να bidαρω κάτι στο ebay χτυπάει το κουδούνι και τι να δω?? Είχε φτάσει πριν καν το χτυπήσω! God bless america 8) ;D Τρομεροο....!!!!!!!!!!! +10^6 www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Ρε σεις;; Μιας και από ό,τι λένε οι αγορές μέσω ιντερνετ θα κλεισουν πολλές βιτρίνες καταστημάτων και όλα θα είναι μέσω μεταφορικών, δεν ανοίγουμε και μια δικιά μας; ;D Και τότε θα δείς χρήμα που θα ρέει ::) ::), με τη "σέσουλα" 8) Αλλά πώς να την βγάλουμε;; ??? ???: Φτερ-eX, Μπατζούρι-Μπατζούρι μέσω 'ΕΛ(τα)Α Βρε Παιδί Μου;......... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 αν ειχα ακολουθησει τον οδηγο σας κυριε σουπερφανκ δεν πιστευω να αλλαζε κατι.την παραγγελια μου την ειχε κανει το κολληταρι μου ο οποιος εχει ψωνησει απειρα πραγματα απ το ιμπει κ δεν ειχε ποτε προβλημα.εχω παρει κ αλλες φορες απ το ιμπαι αλλα ολα πηγαν καλα.ειναι καθαρα πως θα σου κατσει... fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Φίλε kabamaru-x-, να υποθέσω οτι το nickname είναι από τη φοβερή τότε σειρά που έλεγε: "Μακαρονάαααδα"; ;) ;D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 :) καταραμενε holystone με καταλαβες fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση