taskor Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Οταν έχω στη μία οθόνη το nuendo και στην άλλη το media player,το δεύτερο παιζει κανονικά δλδ κι από τα δύο κανναλια.Ακουσον Ακουσον... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 ...τρώμε κόλλημα μ'αυτην την τελειομανία. Aκριβώς...!!! Πολλές φορές κιόλας δεν κάνω καν update σε κάποια εφαρμογή ούτε δοκιμάζω καινούρια softwares αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη...και όλα αυτά εξαιτίας αυτής της τελειομανίας... Κόλλημα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 :D Eσυ αγόρι ομως θα ζησεις πολλά χρόνια. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Μάλλον το αντίθετο με το άγχος που με πιάνει... :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 ok vst multitrack menu έχει επιλογή "release ASIO drivers in the background"μαζι με αυτη την επιλογη κανε χρηση των drivers της καρτας σου πχ tascam asio drivers...εγω θα προτεινα να αρχισεις τις δοκιμες με τους drivers απο το cd που ηρθε με την καρτα και οχι τους latest απο το site. Λογο του οτι εκανα update στο firmware της καρτας μαζι με τους latest δε τους δεχεται ,ζηταει τωρα κι ενα εξτρα αρχειο(να το πω)που δεν υπαρχει στο ''μαμα'' cd.Την καναμε... ::) Uninstall όλους τους drivers, ένα καλό cleanup στα dll που μένουν πίσω και ξανά install τους μαμίσιους του cd; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Θα το προσπαθήσω αλλά και ο Jmone με τους ''μαμα'' drivers παλι τα ιδια συμπτώματα έχει. ::) Τέσπα θα δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 θα μας πεις τι επιλογες σου δινει το software της καρτας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Μιας και ξαναεπανήρθε το θέμα, να πω και εγώ ενα προβληματάκι που δεν έχω λύσει ακόμη. ::) Το media player στο studio pc, δεν κλείνει καθόλου! :o π.χ ανοίγω ενα track το ακούω κανονικά (πλέον ::) ) και όταν κλείνω το media player αυτό συνεχίζει να είναι ανοιχτό και να παίζει... ??? Μέχρι στιγμής το κλείνω μονάχα απο το task manager. >:( Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Μου συνέβαινε κι εμένα αυτό toneless, μερικές φορές με Winamp, μερικές με Windaz Media Player... πολλά μπορούν να φταίνε: πείραγμα της registry που ίσως έγινε για εντελώς διαφορετική αιτία (που όμως έχει σαν παράπλευρη απώλεια αυτό που λες), κάποιο codec pack εγκατεστημένο από εσένα που ζητάει να παίξει με τους δικούς του codecs κάτι που ο Μύδια Πλέιερ θέλει σώνει και καλά να παίξει με τους δικούς του (conflict δλδ - αν και το crash λογικά θα συνέβαινε στην αρχή κι όχι στο τέλος), απότομο κλείσιμο του προγράμματος κάνοντας κλικ στο Χ (πάνω δεξιά) την ώρα που επικοινωνεί με εξωτερική κάρτα ήχου (αν πατήσεις στοπ και περιμένεις λίγο πριν το κλείσεις ίσως να μην το κάνει), και ίσως άλλες αιτίες που δεν ξέρω. Γενικά νομίζω ότι οι νέοι players που χρησιμοποιούν κατά κόρον το .ΝΕΤ 2.0 για τα ωραία γυαλιστερά και ημιδιαφανή σκινς είναι πιο βαριοί από τους παλιούς καλούς πανάλαφρους players, με όλη την συνεπαγόμενη βαριά και στρυφνή συμπεριφορά που οι νέοι θα έχουν... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση