drketikios Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 ααα....οκ ;D ;D ;D ;D ;Dsorry!!! απλά τρελάθηκα λίγο!!! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Χαλαρά φίλε μου, όλοι θολώνουμε κάποια στιγμή με τις strat ;) :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Εσύ τι θα μου πρότεινες...να πάρω μια Squier, ή υπομονή να πάρω μια cp ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Θα μπορούσα να σου πω "πάρε μια cp, μην το σκέφτεσαι" αλλά δεν είναι τόσο απλά. Εσύ πόσα έχεις και πόσα θα μπορούσες να διαθέσεις; Τι εξοπλισμό έχεις τώρα; Πόσο καιρό παίζεις; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν, έχω γύρω στα 400...(αλλά κάνω και οικονομίες,οπότε φτάνουν για cp), έχω μια epiphone ταυράκι(που δεν κάνει πλέον για αυτά που παίζω), ένα behringer 60watt ενισχυτή, digitech rp250 πεταλιέρα. Έπαιζα 6 χρόνια κλασσική, λόγω πανελληνίων σταμάτησα για 2 χρόνια και έπαιζε αραιά και που ηλεκτρική. εδώ και 2 χρόνια ασχολούμαι πιό σοβαρά με την ηλεκτρική. ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Μια χαρά σε βλέπω, μπράβο ;) Σου προτείνω τότε ανεπιφύλακτα μια cp και θα σου πρότεινα αν μπορείς να ακούσεις και τις classic. Βάζω στοίχημα μια από τις τέλε του SF ότι το πρωι θα σου προτείνει να πάρεις μια....μπαχατέλα - baja tele (loool just jocking SF :-*). Να αντισταθείς πάραυτα, may the strat be with you. Εξίσου σημαντικό για τα καθαρά που απ'ότι κατάλαβα ψάχνεις είναι να βάλεις λάμπα στη ζωή σου. Το κλασικό ζευγάρι της επιτυχίας που προτείνει μέχρι και ο...Ριβάλντο (τι γράφω βραδιάτικα ::) ;D) είναι η κεφαλή Harley Benton GA5H και η 1x12 καμπίνα Epiphone Valve junior http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5h_bundle_2.htm Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Εγω νομιζα οτι προτεινει "μια βολτα ΣΣΣτου γερμανο..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 "Μια βόλτα ΣΣΣτου Γερμανό...για Harley Benton GA5H + Epiphone Valve Junior 1x12." ;D ;D ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Λες να κάνω υπομονή εεε??? Μάλλον...άντε να κάτσει καμιά δουλειά να βγάλω κανένα ψιλό!!! ααα...άμα κανείς χρειάζεται κανέναν για οτιδήποτε δουλειά ας μου πει!! και κάτι τελευταίο...να πουλήσω την epiphone ή να την κρατήσω?? Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Εσύ τι θα μου πρότεινες...να πάρω μια Squier, ή υπομονή να πάρω μια cp ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Να κανεις υπομονη.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση