bluesmaniac Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 ΨΑΞΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΑΚΟΥ TOMMY CASTRO! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ FYNKOBLUES!META AKOY CHIK,HUDSON COUNTY,CHARADE,YVONE FAIR,COOL & THE GANG,HEATWAVE...KΛΠ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ!ΜΗΠΩΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΤΕLE????xaxa! ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ.....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.......! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 ΨΑΞΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΑΚΟΥ TOMMY CASTRO! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ FYNKOBLUES!META AKOY CHIK,HUDSON COUNTY,CHARADE,YVONE FAIR,COOL & THE GANG,HEATWAVE...KΛΠ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ!ΜΗΠΩΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΤΕLE????xaxa! O Castro έχω την εντύπωση πως τείνει περισσότερο στο blues , πιο groovy ομως!! είναι ωραίος παίχτης,όσοι γουστάρουν τέτοια ακούσματα ισως 8α έπρεπε να τον τσεκάρουν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesmaniac Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 .....μηπως πουλας την tele σου??? ασχετο!...σορυ κιολας ε? ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ.....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Eko-Tiger Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ καλός 'οδηγός' για να μπεις στο κλίμα είναι και οι συλλογές 'Sampled'. Είναι διπλά CD νομίζω 5 τον αριθμό, με τα οποία θα συνηδητοποιήσεις και πόσο επιρρεασμένη είναι η σύγχρονη μουσική από τη Soul και Funk των 60'ς και 70'ς. Θα τα βρεις εύκολα, είναι αρκετά γνωστές κυκλοφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 αυτα τα jam clip του Ηλια με κολησαν με Funk.... λεπον διαβασα αρκετα Group κ ιδη τα ψαχνω αλλα θα θελα να μου πειτε μερικα πιο ροκ φανκ 70'ς φαση σε στυλ mothers finest thanks! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 οταν λες πιο ροκ δεν θες να υποθέσω ντίσκο-σόουλ πράματα μαζί με φάνκ αλλα θες κάτι που να προσεγγίζει ηχο φιούζιον?ροκ-φανκ-τζαζ ειναι για μενα η φιουζιον η καλή γι' αυτο λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 disco soul οχι τοσο ας οπως λες αλλα να ειναι απο 1970 μεχρι 1979 :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 PULP FUSION συλλογη απο 8 cd με ροκοφακοτζαζο προσεγγισεις στο χρονολογικο οριο που θετεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 PULP FUSION συλλογη απο 8 cd με ροκοφακοτζαζο προσεγγισεις στο χρονολογικο οριο που θετεις thank you master! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση