AntonyPath Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Γεια χαρα !!! βρηκα ενα ξεχασμενο σκονησμενο κομματι που απο΄οτι φενεται δεν θελει να ολοκληροθει το μπασο ειναι λιγο κακογραμενο και γενικα μια μιξη την θελει !!! Το θεμα ειναι, θελει κανεις να προσθεσει κατι στο 00:37 και στο τελοσ, υπαρχει λιγοσ χωρος :) http://public.box.net/antonypath2531804 ξεχασα να πω δεν ειναι ολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Πολύ όμορφο ατμοσφαιρικο κομμάτι και με ωραίο ήχο στη μίξη μου φάνηκε.Δεν ξέρω αν παίζει να προσθέσω κάτι άν και δεν νομίζω με την κιθάρα να κολλάει τπτ, θα το δώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Καλο. δεν εχω τα "κολπα" σπιτι, τα εχω αφησει στο στουντιο. Μ'αρεσε, θα τα φερω να γραψω κιθαρες (ακουστ-ηλεκτρ) τελος εβδομαδας. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα μου ηρθε μελωδια για την φωνη αν και εχει δυο ακκορντα μονο το κομματι και μπορω να βαλω και στιχους, αλλα θελω μια δυο μερες.Αλλα επειδη θα το γραψω με την αγγελικη μου φωνη(χα,χαχα) θα το στειλω μονο σε σενα .θες; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 θα το ανεβασω και σε nuendo να βγαλεται αν θελεται κανενα καναλι, να δουλεψεται και πιο ευκολα !! και στο τελοσ κανουμαι μια σουμα !!! και αν τα τεργιαξουμαι παιζει κιαλο υλικο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Το κομματι χαθηκε.Που ειναι οεο; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Επειδή η απουσία μου σας στοιχησε αρκετά λέω να σας γλυκάνω με αυτόν εδώ τον λουκουμά.... http://www.box.net/shared/cm56ihcgs8 Να πώ την αλήθεια είναι κάπως μελετημένο σόλο και όχι χίμα με το πρώτο take.Άλλωστε φαίνεται αυτό σίγουρα. Είπα να του δώσω λίγο απο smooth acid-jazz και νομίζω ότι έχει περισσότερο λαικομπλούζ προσέγγιση.Εσείς τί λέτε?Ο συνθέτης της παραγωγάρας που κρύβεται οεο?? Ρίχτε κανα ξηγημένο ελληνικό ναούμ, μην νομίζω μόνος μου ναούμ.Αντέ γρήγορα,γρήγορα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 ελα παιχταρα μου :) δεν σε ενοχλησα καθολου να δουλεψεις με την ησυχεια σου !!!! μιλαμε msn :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Τζαζο-Τριγκιές!!... ;D Πολύ ωραίο, μου άρεσε όταν κατέληγες στην 9ατη.. ;) Στη θέση σου πάντως θα προσπαθούσα να βγάλω κάτι που να μοιάζει περισσότερο με "θέμα".....(το σόλο αν και μελετημένο όπως είπες, έδινε improvisation αίσθηση).. Αρχίζεις πάντως να το...πηγαίνεις το γράμμα!!.. :) ;) Μπράβο και στον Antony για το πολύ ωραίο αισθητικά κομμάτι!.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 τρομερό :) Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση