elavd Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Για ρίξε μια ματιά και "εντός" :) +1 για τα BOSS. Τις περισσότερες φορές συμφέρει να αγοράσεις από Ελλάδα ;) +1 και οχι μονο για τα BOSS. Αλλά και για ποια άλλα? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 παντως δν ειναι οοοολα τα boss πιο φτηνα....μονο τα στανταρ που πουλανε πολυ...π.χ.looper, acoustic simulator και τετοια ειναι εεεεελααααχιστα πιο ακριβα αποτι στην γερμανια...(αλλα και παλι και εγω τα δινω τα 10 ευρω παραπανω αμα ειναι να μεινουν τα λεφτα εδω...αλλα μεχρι εκει;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Για ρίξε μια ματιά και "εντός" :) +1 για τα BOSS. Τις περισσότερες φορές συμφέρει να αγοράσεις από Ελλάδα ;) +1 και οχι μονο για τα BOSS. Αλλά και για ποια άλλα? Τα T-Rex.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνώ και το mxr blue box το βρήκα ίδια τιμή με Γερμανία (Thomann). End of spam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mobynik Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως που είχα το ίδιο ζόρι, πήρα το booster του Jam και γ...αει. Δεν μου χαλάει καθόλου το χρώμα και δίνει μέχρι και 27 db πάνω. Ουσιαστικά "παρά τέταρτο" το βάζω και είμαι μιά χαρά. Αρκεί να το χρησιμοποιήσεις μετά τα overdrive, distortion κτλ. To συνιστώ απεπιφύλακτα... Υπογραφή....Πρίφτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Tα 0.02$ μου: ένα EQ θέλει προσοχή στο χειρισμό του, και μερικές φορές (αναλόγως με την εμπειρία αυτού που το χρησιμοποιεί στο σετάπ του) είναι υπεύθυνο για του... Αιγαίου τους νοτιάδες. Συνιστώ booster. Aυτά τα θρεντ (και πιθανόν κι άλλα) θα σου δώσουν προτάσεις (χαμός γίνεται στα boosters - είναι λιγότερα μόνο από τα overdrives και τα fuzz): http://www.noiz.gr/index.php?topic=151010.0 http://www.noiz.gr/index.php?topic=8978.0 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση