drummerd Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με τα Kirchhoff drums? jungle it till it's funky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Είναι ακρυλικά τύμπανα που δεν έχουν ραφή (seam) να ενώνει τα κελύφη όπως τα ludwig vistalite ή τα κλασσικά ξύλινα τύμπανα. Θεωρούντα πολύ καλύτερα από αυτά με ραφή. Δες http://www.drummersdigest.com/en/index.php?option=com_content&task=view&id=245&Itemid=29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thinia Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Έπαιξα πρόσφατα σε ένα Kirchhoff σετ σε ένα κατάστημα στη Γερμανία. τα ΤΟΜ και η μπότα μου άρεσαν πάρα πολύ. Είχαν όγκο και ατάκα, για hard rock & metal είναι μια πολύ καλή επιλογή τυμπάνων. το ταμπούρο όμως δεν ήταν και ότι καλύτερο... βεβαια απο αυτί σε αυτί ο ήχος αλλάζει... ttp://tragoudi.forumer.com === Tο Πρώτο Forum για Tραγουδιστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 απιστευτα τυμπανα "ετοιμα" για στουντιο (τα εχω γραψει 2-3 φορες στη Γερμανια και εχω παθει πλακα) ,το ταμπουρο ειναι παρα πολυ καλο ειδικα αν θελεις εναν "ελεγχομενο" vintage 70s ηχο,αν θες κλασσικο ηχο ταμπουρου με πολλες αρμονικες δεν κανει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Και τα 'χει και (σχετικά) φτηνά ο Τόμαν... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση