kabamaru-x- Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 ολα τα εχετε μαθει... fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 ολα τα εχετε μαθει... love me tender προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον harilatron και τον elavd. δεν πειράζεις καλού-κακού μια τέτοια κιθάρα ούτε στο ελάχιστο. αν και δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να αναρωτηθώ αν θα άλλαζα τάστα η όχι γιατί ήδη θα την είχα πουλήσει ;D 50 χιλιάρικα είναι αυτά... ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Πάντως όλοι την κιθάρα θέλουμε να την χαζέψουμε. Έτσι δεν είναι? (Προσωπικά θα ήθελα να σχολιάσω και τον παραλογισμό της βιντατζοαγοράς. Όχι το κόστος, αλλά το ύφος των διαφόρων γκουρού που μυρίζουν τις χορδές και κόβουν χιλιάρικα. ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Εχω στην κατοχη μου , ενα ουτι του 1915 , ενα ακορντεον του 1925 , μια ραπτομηχανη Singer του 1910 , 3-4 ρολογια του 1850-1900 , ενα καπελο του Εγγλεζικου εκστρατευτικου σωματος του 1915 ααα!! και ενα αυθεντικο καπελο borselino Μπορω να θεωρησω τον εαυτο μου εκατομυριουχο ?? ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Εχω στην κατοχη μου , ενα ουτι του 1915 , ενα ακορντεον του 1925 , μια ραπτομηχανη Singer του 1910 , 3-4 ρολογια του 1850-1900 , ενα καπελο του Εγγλεζικου εκστρατευτικου σωματος του 1915 ααα!! και ενα αυθεντικο καπελο borselino Μπορω να θεωρησω τον εαυτο μου εκατομυριουχο ?? οχι φιλε μου γιατι κυκλοφορουν φημες πως μια φορα ειχες φτερνιστει πανω στο ουτι οποτε εχασε αξια. ;D ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 πριν μερικα χρονια δουλευα σε ενα επιπλοποιειο που λετε κ μια μερα ετυχε να κανουμε παραδωση σε ενα σπιτι.μπαινοντας μεσα στο σπιτι ειδα σε ενα σταντ μια στρατ...οση ωρα δουλευαμε δεν επαιρνα τα ματια μου απο πανω της αφου να φανταστειτε γυρισε η νοικοκοιρα κ μου ειπε¨εσυ μαλλον παιζεις κιθαρα...ελα να την δεις μου λεει.ειναι του 54...εμεινα παγωτο...μ αφησε κιολας να την ακουμπησω.λολ fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Εεε φταρνιζομαι μια φορα το μηνα επανω του , ειναι το καλυτερα φυλασομενο μυστικο , μετα την Νορμανδια, των παλαιων οργανοποιων , λειτουργει σαν φυσικος υγραντηρας για να διατηρουνται τα ξυλα κουρδισμενα οπως οταν κατασκευαστηκε το οργανο ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 λοιπον κι εγω εχω μια fender που της μοιαζει, κι εχω κι ενα fender blues deluxe ;) :D ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 λοιπον κι εγω εχω μια fender που της μοιαζει, κι εχω κι ενα fender blues deluxe ;) :D ;D Του....2000πόσο? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση