Noiz Forum

Superfunk
Superfunk
Μερικές φορές νομίζω ότι η μαζική ΣΤΕΙΡΩΣΗ σε αυτή τη χώρα δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα...

cos_dr
cos_dr
Και να γινόταν πάλι δεν θα ήταν αντικειμενικά τα κριτήρια με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που υπάρχει.

Πάλι θα άφηναν τους δικούς τους και θα στείρωναν τους άλλους.

Εξάλλου παρόμοια φαινόμενα βρίσκουμε σε όλες τις χώρες.

Ανεξαιρέτως.

Ξενόφερτη κουλτούρα είναι τα περισσότερα που κάνουμε.

Εμείς καταναλώνουμε ως έθνος.

Άλλοι μας τα μοστράρουν σαν μόδα.

Και τα συνθεσάιζερ άλλοι μας τα έφεραν.

Εμείς τα φτιάξαμε?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

fusiongtr
fusiongtr
Συγγνώμη τώρα, για να καταλάβω δηλαδή, εντάξει έγινε ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα.

Όλοι οι άλλοι τι έκαναν εκεί?

Πώς βρέθηκαν δηλαδή τόσοι κόσμοι εκεί?

Και τα γκομενάκια τι ρόλο βαράγανε?

Και ο άλλος γιατί τράβαγε βίντεο τον δρόμο, για να πιάσει τρακάρισμα?

Rebel_Of_South
Rebel_Of_South
τραβαγε κοντρες προφανώς . Τους περίμενε . Ο άλλος τι φταίει να βρει στην λωρίδα του ένα γίδι εν δυνάμει δολοφόνο . Τεσπα 

fusiongtr
fusiongtr
Εγώ πάντως δεν είδα καμιά κόντρα.

Έναν μαλάκα είδα που του 'φυγε στην στροφή.

Έτσι γίνονται οι κόντρες?

Αυτά είναι για μαλάκες χλεχλέδες.

cos_dr
cos_dr
Και όμως............... και εγώ μικρός τα ίδια έκανα. Στις ίδιες στροφές. Και όχι μόνο εκεί. Και με αμάξια και με μηχανή.

Ναι το παραδέχομαι, τα ίδια έκανα και με άλλους και άλλες μέσα και πάνω, έκανα σούζες, συμμετείχα σε καταλήψεις ενεργά, έκανα πολλά μικρός. Κάποια στιγμή μετά τα 24-25 σταμάτησα. Άλλαξα, για διάφορους λόγους. Πως δεν έπαθα τα ίδια, πως δεν πήρα άλλους στο λαιμό μου................ Και τώρα που μεγαλώνει το παιδί μου, σκέφτομαι πόσες μαλακίες μπορεί να κάνει ανάλογες και τι να κάνω. Να εξηγώ μπορώ, να το κάνω. Αλλά ξέρω πως είναι. Ξέρω πως παρασύρεται και γιατί τα κάνει αυτά ο άνθρωπος σε μικρές ηλικίες ιδιαίτερα.

Εγώ όμως άλλαξα, πως φτάνει ο άνθρωπος. Τώρα οδηγώ και με δουλεύουν πως πάω και σιγά και πως είμαι και υπερβολικός. χαχαχαχχαχα Πως αλλάζουν τα πράγματα. χαχαχαχαχαχα. Και δεν κρύβω πως μου αρέσει να παίζω ξύλο, να τρέχω με αυτοκίνητα σε δρόμους, να κάνω τρέλες και τα φτάνω στα όριά τους. Ευτυχώς που με την αλλαγή στη συμπεριφορά μου συνέπεσε να βελτιώνονται και τα video games. Έτσι για να ικανοποιήσω τα αρρωστημένα μου αυτοκαταστροφικά ένστικτα μπορώ και ξεσπάω εκεί. Στο GTA5, στα NEED FOR SPEED, στους άλλους εξομοιωτές.

Ευτυχώς που υπάρχουν  αυτά. Και αρκούμαι σε αυτά και μια χαρά περνάω και δεν κινδυνεύει και κανένας. χαχαχαχαχαχαχχα

sultan of string
sultan of string
δεν γράφω, γιατί θα πω άσχημα πράγματα

Yameth
Yameth
Ειναι γνωστός τόπος για κόντρες οι στροφές των "λιμανακίωνε".

Μαζεύονται τα βράδια εκεί απο τα 80'ς.

Εχει φύγει πολύς κόσμος σε φορείο και όχι μόνο.

Αυτό το βίντεο είναι κλασική περίπτωση χάχα που απο την κρεβατοκάμαρα, βρέθηκε με το κωλοφτιαγμένο Φιατ στην ανύπαρκτης πρόσφυσης άσφαλτο, μεσα σε κίνηση να κάνει τον Σουμάχερ.

Ξέρετε πολλούς συμπατριώτες μας να διαπρέπουν σε επίσημους αγώνες;

Solitude
Solitude
Μωρέ ότι και να μας λέει ο Ιαβέρης λίγο είναι

Back